Eğitim:
29 Nisan 2015 TEOG Sınavı Matematik Soru ve Cevapları MEB
 29 NİSAN TEOG MATEMATİK SINAVI SORU VE CEVAPLARI

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı 2.Dönem TEOG sınacvları 29-30 nisan tarihlerinde yapıldı. 2.Dönem TEOG sınavlarının ilk gününde öğrenciler TÜRKÇE, MATEMATİK ve DİN KÜLTÜRÜ sınavlarına girdiler. İşte 29 Nisan 2015 2.Dönem TEOG Matematik Sınavı Soru ve Cevapları...
2.Dönem TEOG sınavlarının ilki 29 Nisan 2015 Çarşamba günü yapıldı. Bugün yapılan sınavda öğrenciler ilk olarak Türkçe sınavına girdiler, daha sonra Matematik ardından da Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sınavına girdiler. Her sınavdan 40 dakikada 20 soru cevaplayan öğrenciler TEOG ilk gününde 60 soruya cevap vermeye çalıştılar... İşte 29 Nisan TEOG Matematik sınavında çıkan soruların cevap anahtarı...

İŞTE SORULAR VE CEVAPLARI...

SORU 1: OLASILIK
2 KİŞİ 4 FARKLI YOL AYNI SEÇME OLASILIĞI
CEVAP: 1/4
4 x 1/4 x 1/4= 1/4

SORU 2: AÇI SIRALAMASI
CEVAP: C<B<A

SORU 3: ARA KESİT
CEVAP: KARE PİRAMİT

SORU 4: ARİTMETİK DİZİ SORUSU
CEVAP: 35

SORU 5: EĞİM SORUSU
EĞİMİN %20 OLMASI İÇİN YÜKSEKLİK 10 AZALMALI
CEVAP: 10 AZALMALI

SORU 6: ÇARPANLAR SORUSU
CEVAP: A+B= 7

SORU 7 : ALANI 288 OLAN KARE SORUSU
CEVAP: 16 KÖK 2

SORU 8 : ÜSLÜ SAYILAR
CEVAP: 7 üssü 8: 7 üssü a= 7 üstü -4 => 8-a=-4 => A=12

SORU 9 : RASYONEL SAYILAR SORUSU
CEVAP: KÖK  4/9 İLE 1,21 RASYONEL SAYI

SORU 10 : İKİ KENARI 5 VE 8 OLAN ÜÇGENİN 3. KENARI SORUSU
CEVAP: 12

SORU 11: SİNÜS SORUSU
AC=12CM SİNX= 2/3 OLDUĞUNA GÖRE BC=?
SİNX =2/3 İSE SİNX= BC/AC FORMÜLÜNDEN BC= 8
CEVAP: 8

SORU 12: ÖZDEŞLİK SORUSU
CEVAP: 2(X-3)=3(X-2) ÖZDEŞLİK DEĞİL

SORU 13: SÜT SORUSU
102 LT SÜT İÇİN 24 TANE 2LT LİK, 18 TANE 3 LT LİK
CEVAP: 24

SORU 14: EŞ ÜÇGEN  SORUSU
DE KENARI İLE F BİRLEŞTİRİLMELİ
CEVAP: F

SORU 15: KAÇ ÜÇGEN ÇİZİLİR  SORUSU
CEVAP: 6
29 NİSAN ÇARŞAMBA TEOG SINAV SORULARI:
29 nisan çarşamba günü yapılan TEOG sınav soru ve cevapları MEB tarafından yayınlanır yayınlanmaz burada olacak...( Muhtemelen TEOG SORU ve CEVAP ANAHTARI YARIN 12:00 dan sonra yayınlanacaktır...)

29 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Türkçe Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Matematik Sınavı 20 Soru 40 Dakika
29 Nisan 2015 Çarşamba TEOG Din Kültürü Sınavı 20 Soru 40 Dakikahttp://haberler4.blogspot.com

30 NİSAN 2015 TEOG 2.DÖNEM SINAVLARI
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG Fen ve Teknoloji Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük Sınavı 20 Soru 40 Dakika
30 Nisan 2015 Perşembe TEOG İngilizce Sınavı 20 Soru 40 Dakika

Sınav soru ve cevapları birazdan sitemizde olacak...
29 nisan Matematik sınavında aklınızda kalan soruları YORUM bölümünden paylaşabilirsiniz...

matematik soruları teog, 29 nisan matematik sınavı soruları, 29 nisan teog soruları,  29 nisan teog soruları ne zaman yayınlanacak,  29 nisan teog soruları ne zaman açıklanacak,  29 nisan teog matematik soruları ve cevapları, teog matematik sorularının çözümleri 29.04.2015
Sponsorlu Baglantılar
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
eda 4 yıl önce

eğim sorusu

2019 LGS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
2019 LGS Sonuçları 2019 LGS sınav sonuçları açıklandı mı 2019 LGS netice ları ne süre açıklanacak...

Haberi Oku